Vrouwen kunnen

Vrouwen kunnen werken, een carrière hebben en onafhankelijk zijn; maar ze kunnen zich ook inzetten voor de kinderen en het gezin terwijl ze intelligent blijven.

Vrouwen kunnen eten betalen, brieven schrijven en initiatief nemen; ze kunnen chocolaatjes geven, serenades en poëzie geven. Ze kunnen op hun knieën een huwelijksaanzoek doen in Parijs en bloemen geven op Valentijnsdag.

Vrouwen kunnen een carrière verkiezen boven een gezin, ze kunnen moeder zijn, of ze willen niets met het moederschap.
Vrouwen kunnen leraren, secretaresses en verpleegsters zijn; maar het kunnen ook astronauten, artsen, wetenschappers en architecten zijn.

Vrouwen kunnen risico's nemen, ze kunnen alles geven, ze kunnen erop wedden en vechten voor wat ze willen. Vrouwen kunnen dromen hebben en ze waarmaken, ze kunnen van de lucht houden en de sterren verdienen.

Vrouwen kunnen sterk zijn, maar soms ook kwetsbaar. Ze kunnen veel gewicht op hun schouders dragen, maar ze kunnen instorten of vallen.
Vrouwen kunnen stoppen, maar geven nooit op; ze waren misschien afgeleid, maar ze werden gelukkig.

Vrouwen kunnen krachtig zijn, ze kunnen bedrijven leiden, teams leiden, gebouwen bouwen.
Vrouwen kunnen elke barrière, elk stereotype, elk vooroordeel doorbreken.

Vrouwen kunnen een huis op orde houden, maar ze kunnen zich ook wanorde veroorloven; Ze kunnen als een team werken en de taken met de man delen.
Vrouwen kunnen er even tussenuit, en dat is prima, ruimtes hebben zonder verplichtingen is iets waar ze niet mee moeten stoppen.

Vrouwen kunnen voor alles en iedereen zorgen, maar ze kunnen ook voor zichzelf zorgen zonder egoïstisch genoemd te worden. Ze kunnen een natie, een bedrijf of een salon leiden; vrouwen kunnen schijnen zonder licht om zich heen.

Vrouwen kunnen kwetsbaar zijn, dat maakt ze niet zwak. Ze kunnen sterk zijn, dat maakt ze niet onverwoestbaar. Vrouwen kunnen lijden, maar ze hebben het recht om gelukkig te zijn.
Vrouwen kunnen dromen, ze kunnen leven, ze kunnen genieten; ze kunnen vrij zijn, ze kunnen kiezen, ze kunnen lachen en ze kunnen huilen.

Vrouwen zijn misschien niet perfect, ze kunnen slordig en onverzorgd zijn; ze kunnen moe zijn en de hele dag in pyjama doorbrengen. Ze kunnen zonder reden rode lippenstift dragen, ze kunnen hoge hakken dragen die de wereld willen opeten.

Vrouwen kunnen in de bus staan ​​zonder dat een man ze hun plaats geeft, ze kunnen rokken dragen zonder het andere geslacht te willen provoceren.
Vrouwen kunnen plezier hebben, ze kunnen dronken worden, ze kunnen masturberen; ze kunnen een man mee uit vragen, ze kunnen het hotel betalen, ze kunnen naar een bar gaan en ze weten misschien niet hoe ze moeten koken. Vrouwen kunnen condooms kopen bij de drogist, niet alleen maandverband.

Vrouwen kunnen een man ondersteunen die thuis blijft om voor de kinderen en het gezin te zorgen, ze kunnen huisvrouw zijn of gaan werken.
Vrouwen kunnen een vliegtuig besturen of het land ploegen; ze kunnen slapen of wakker dromen.

Vrouwen kunnen ballet of breakdance doen, hakken of veiligheidslaarzen dragen. Vrouwen kunnen make-up opdoen of natuurlijk gaan. Ze kunnen werken in een kantoor, in een mijn of in een constructie; ze kunnen lang haar dragen of een "mannelijke" snit dragen.

Vrouwen kunnen, vrouwen kunnen. We kunnen kiezen wat we willen doen, we kunnen kiezen wat te zijn en wat niet te zijn.

Laat ze je niet vertellen dat je het niet kunt, want vrouwen kunnen het, vrouwen kunnen het.

Example blog post
Example blog post
Example blog post