Over ons

Elegantie en stijl met een vleugje authenticiteit

Te vaak is de schoonheidsindustrie gericht op het tonen van schoonheid van buiten. Nisha & Me wil vrouwen helpen hun innerlijke schoonheid te uiten, om deze naar buiten te laten zien terwijl zij hun ware authentieke zelf omarmen.

De naam Nisha is gebaseerd op een sterke en lieve vrouw die tegen kanker vocht tot het einde. Zij is mijn zus; Ik wil haar passie, liefde, schoonheid en kracht overbrengen, een merk creëren dat authentiek is, een merk dat vrouwen helpt zichzelf te waarderen.

Meer dan alleen een beautymerk

Nisha & Me gelooft dat we tegelijkertijd aan onze passie kunnen werken en toch iets terug kunnen doen voor de gemeenschap. Ons bedrijf is betrokken bij het helpen van mensen die hulp nodig hebben zodat we van de wereld een betere plek kunnen maken. Wij geloven in het veranderen van de wereld stapje voor stapje. Elke kleine inspanning telt, zolang het maar uit het hart komt.

Daarom geven we voor elk stuk dat je koopt een deel van dat geld rechtstreeks aan mensen die op de een of andere manier hulp nodig hebben. Op die manier kun je met winkelen bij Nisha & Me ook iets terugdoen voor de gemeenschap.

Een vleugje mode en cultuur

Onze schoonheidsproducten zijn gekozen met de moderne vrouw in gedachte. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en elegantie. Onze prijzen zijn meer dan redelijk, waardoor je meer krijgt dan alleen waar voor uw geld.

Elk stuk dat we verkopen vertegenwoordigt onze rijke cultuur - een cultuur waarvan de basis bestaat uit het van jezelf houden en authentiek zijn. Daar zit de ware schoonheid.

We geven je een vleugje mode en een vleugje zelfvertrouwen

Van prachtige kettingen tot prachtige armbanden en beautykits die je helpen het juiste statement te maken, onze producten zijn er om het licht op jou, de echte jij, te laten schijnen, zodat de wereld kan genieten van jouw schoonheid.

Nisha & Me is klantgericht. Jouw tevredenheid betekent veel voor mij. Daarom is elk stuk met liefde vervaardigd en gekozen.

Lots of love

Hana