ABOUT US

Over ons

Elegantie en stijl met een vleugje authenticiteit

Te vaak is de schoonheidsindustrie gericht op het tonen van schoonheid van buiten. Nisha & Me wilde vrouwen helpen hun innerlijke schoonheid te uiten, die naar buiten te laten zien terwijl ze hun ware authentieke zelf omarmen.

De naam Nisha is gebaseerd op een sterke en lieve dame die tegen kanker vocht tot ze van deze aarde vertrok. Zij is mijn zus; Ik wilde haar passie, liefde, schoonheid en kracht brengen, een merk creëren dat zo authentiek is, een merk dat vrouwen zou helpen zichzelf te waarderen.

Meer dan alleen een schoonheidsmerk

Nisha & Me gelooft dat we aan onze passie kunnen werken en toch iets terug kunnen doen voor de gemeenschap. Ons bedrijf is betrokken bij het helpen van mensen die hulp nodig hebben, om de wereld een betere plek te maken. Wij geloven in het veranderen van de wereld, stap voor stap. Elke kleine inspanning telt, zolang het maar uit het hart komt.

 

Daarom geven we voor elk stuk dat je koopt een deel van dat geld rechtstreeks aan mensen die op de een of andere manier hulp nodig hebben. Op die manier kun je met winkelen bij Nisha & Me ook iets terugdoen voor de gemeenschap.

Een vleugje mode en cultuur

Onze schoonheidsproducten zijn gekozen met de moderne vrouw in gedachten. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd, waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd en het elegantie uitstraalt. Onze prijzen zijn redelijk, waardoor je meer krijgt dan waar voor uw geld.

Elk stuk dat we maken vertegenwoordigt onze rijke cultuur - een cultuur waarvan de basis is van jezelf houden en authentiek zijn voor je ware schoonheid omdat we allemaal mooi zijn.

We geven je een vleugje mode en een vleugje zelfvertrouwen

Van prachtige kettingen tot prachtige armbanden en beautykits die je helpen het juiste statement te maken, onze producten zijn er om het licht op jou, de echte jij, te laten schijnen, zodat de wereld kan staren naar de schoonheid die je al bezit.

Nisha & Me is klantgericht. Jouw tevredenheid betekent veel voor mij. Daarom is elk stuk met liefde handgemaakt, gekozen en vervaardigd. Elk stuk dat we maken is vanuit ons hart - voor jou

Lots of love

Rehana