Ruilen, Retourneren & Klachten

Annuleren van een bestelling

Alle bestellingen kunnen geannuleerd worden. Als je bestelling is betaald en je moet deze wijzigen of annuleren, neem dan binnen 12 uur contact met ons op. Zodra het verpakkings- en verzendproces is gestart, kan dit niet meer worden geannuleerd.

Hoe ruil ik mijn bestelling?

U kunt het artikel aan ons retourneren, de kosten van de retourzending worden door u vergoed. In de tussentijd kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, betalen we je binnen 10 dagen terug. 

Retourtermijn

 • U kunt een artikel retourneren of omruilen binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
 • Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Terugbetalingen

Uw tevredenheid is onze #1 prioriteit. We willen dat je met vertrouwen winkelt. Daarom bieden we met trots absolute tevredenheidsgaranties die ervoor zorgen dat u uw artikel op tijd en zoals beschreven ontvangt.

 • Volledige terugbetaling als u uw bestelling niet ontvangt
 • Volledige terugbetaling als uw bestelling niet binnen de gegarandeerde tijd arriveert (45 werkdagen exclusief 2-5 werkdagen orderverwerking)
 • Volledige of gedeeltelijke terugbetaling als het artikel niet is zoals beschreven of beschadigd is
 • Volledige terugbetaling als u het product dat u hebt ontvangen niet wilt (maar u moet het artikel op uw kosten retourneren en het artikel moet ongebruikt zijn, in de originele verpakking).

Volledige terugbetalingen zijn niet beschikbaar onder de volgende omstandigheden:

 • Uw bestelling komt niet aan vanwege factoren binnen uw controle (bijvoorbeeld het verkeerde verzendadres opgeven)
 • Uw bestelling komt niet aan vanwege uitzonderlijke omstandigheden buiten onze controle (bijvoorbeeld niet ingeklaard door de douane, vertraagd door een natuurramp).

U kunt restitutieverzoeken indienen binnen:

 • 10 werkdagen nadat de bestelling is afgeleverd
 • 30 dagen sinds uw bestelling is geplaatst. U kunt dit doen door een bericht te sturen op onze contactpagina of een e-mail te sturen naar info@nishaandme.com. 

  Als we uw terugbetaling hebben goedgekeurd, wordt het verwerkt en wordt er binnen 14 dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

  Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

  Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@nishaandme.com

  Ruilen (indien van toepassing)

  We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@nishaandme.com

  Schade en problemen

  Inspecteer uw bestelling en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het goed kunnen maken.

  Artikelen terugsturen voor terugbetaling of omruiling.

  Als u uw product wilt retourneren, kunt u ons een e-mail sturen op info@nishaandme.com, dan zullen wij aanvullende informatie verstrekken.

  U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

  Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw ingeruilde product u bereikt, variëren.

  Als u een artikel boven € 75 verzendt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. 

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@nishaandme.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden bij het platform van de Europese Commissie. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie