Verzendbeleid

Wat zijn de verzendkosten in Nederland en België?

In Nederland en België bieden we gratis verzending aan.

Wat zijn de verzendkosten wereldwijd

Buiten Nederland en Belgie zijn de verzendkosten €19,95.

Invoerrechten & douane? Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten en douanekosten zodra de artikelen zijn verzonden. Door onze producten te kopen, stem je ermee in dat een of meer pakketten naar je kunnen worden verzonden en dat er mogelijk invoerrechten en douanekosten in rekening worden gebracht wanneer ze in jouw land aankomen.

Hoe lang is de verzending onderweg?

Verzendtijden zijn normaal gesproken 2 - 5 werkdagen voor Nederland en België. Dit is exclusief onze verwerkingstijd van 1 tot 2 dagen. Voor artikelen die niet op voorraad zijn of vooraf worden besteld, verzenden we ze vanuit ons magazijn en dit duurt ongeveer 10 - 15 dagen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, je ontvangt een e-mail zodra jouw bestelling wordt verzonden met jouw trackinginformatie. Voor sommige bezorgdiensten duurt het enkele werkdagen voordat de trackinginformatie in het systeem is bijgewerkt. Als jouw bestelling meer dan 5 werkdagen geleden is geplaatst en er is nog steeds geen informatie over jouw trackingnummer, neem dan contact met ons op.

Worden mijn artikelen in één pakket verzonden?

Om logistieke redenen worden artikelen in dezelfde aankoop soms in afzonderlijke pakketten verzonden, zelfs als je gecombineerde verzending hebt opgegeven. Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.